Kuulovalkea on julkinen vieraskirja, jonka kirjoittamiseen jokainen voi osallistua. Voit kertoa matkailukokemuksistasi ja erityisesti siitä, miten hiljaisuus, hiljentyminen tai kuuntelu niihin liittyy. Voit myös kertoa yleisesti ajatuksiasi hiljaisuusmatkailun ideasta ja sen kehittämisestä. Jokainen tarina - lyhyt tai pidempikin - on arvokas!


Yhteystiedot

Nimi tai nimimerkki

Sähköposti (*)

(*) pakollinen tieto

Merkintäsi vieraskirjaan

Aihe

Tapahtumapaikka

Päivämäärä

Mitä koit ja kuulit?

Voit halutessasi liittää tarinaan 1-2 valokuvaa sekä yhden äänitiedoston. Liitä tiedostot allaolevilla painikkeilla. Voit myös erikseen

Kuva 1

Kuva 2

Ääni

Välttääksemme roskapostia käytössä on pieni tarkistus: kirjoita allaolevat kirjaimet tekstilaatikkoon (automaattiset roskapostittajat eivät osaa tätä tehdä).

captcha

Tarinoiden ja niihin liitettyjen kuvien käyttöön sovelletaan Creative Commons Nimeä-Jaa samoin 4.0 -lisenssiä. Lähettämällä tarinan hyväksyt samalla, että annat muiden kopioida, välittää, levittää ja esittää sinun tekijänoikeuksiisi kuuluvaa teosta sekä sen pohjalta tehtyjä muokattuja versioita teoksestasi, mutta vain, jos he mainitsevat nimesi alkuperäisenä tekijänä. Muokattuja versioita teoksesta voidaan kuitenkin levittää vain samalla lisenssillä, jolla omakin teoksesi on julkaistu. Lisätietoja: http://creativecommons.fi/lisenssit/.